Ime: Šifra:    Novi član?    Zaboravljena šifra?

- Fizička hemija
- anatomija
- arhitektura
- astronomija
- bakteriologija
- biohemija
- biologija
- botanika
- defektologija
- ekologija
- eksperimenti
- elektronika
- elektrotehnika
- energetika
- entomologija
- farmacija
- fizika
- fiziologija
- genetika
- geografija
- geologija
- građevinarstvo
- hemija
- industrija
- informatika
- ishrana
- matematika
- mašinstvo
- medicina
- molekularna biologija
- okeanologija
- paleontologija
- pivarstvo
- poljoprivreda
- povrtarstvo
- programi
- psihologija
- robotika
- seizmologija
- stomatologija
- svemir
- tehnologija
- termodinamika
- veterina
- voćarstvo
- vreme
- zdravlje
- zdravstvo
- zoologija
- šumarstvo













CENOVNIK
OZNAKA Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara

Ukupno članova: 9112
Najnovi član: uros:dd

Najnoviji tekstovi:

slika (književnost)
slika Počeo Festival nauke u sklopu Sajma nauke i tehnike (Festival nauke)
slika Da Festivan nauke bude - BESPLATAN za djake! (Festival nauke)
slika Како заштитити малишане у кризним ситуацијама (psihologija)
slika ODLAŽE SE FESTIVAL NAUKE!!! (saopštenje)
slika Povratak Festivala nauke "Novo doba" (nauka)
slika Evropa uspešno lansirala letelicu koja će istraživati mesece Jupitera (svemir)
slika Da li su evropske zelene šume prošlost? Suše i visoke temperature ostavljaju posledicu na njihovu boju (zagađenje)
slika Festival nauke pod sloganom “NOVO DOBA” od 4. do 6. maja na Beogradskom sajmu (Festival nauke)
slika Prvi put u istoriji: Veštačka inteligencija sama napravila pivo (veštačka inteligencija)





REGISTRUJTE SE
i čitajte CELE besplatne tekstove!
Obavestite prijatelja








Pretraži magazin po:
Ceo tekst mogu da vide samo registrovani članovi! Registracija je BESPLATNA i možete se registrovati ako kliknete OVDE

14. decembar. 2006.

Priručnik o gajenju gljive Shiitake


Ovaj praktikum je zamišljen kao jedan praktičan priručnik za proizvođače kako male tako i veće sa ciljem, da se na krajnje jednostavan način predstavi proizvodnja pečurke shiitake (Šitake). To podrazumeva da ova proizvodnja bude dostupna ljudima raznih nivoa obrazovanja, ljudima sa manjim ili većim znanjem iz mikrobologije i drugih oblasti nauke.

Priručnik omogućava da se brzo uđe u svet ove pečurke i da se lako steknu osnovna predznanja, koja će biti znatno uvećana individualnim radom pojedinaca i sticanjem iskustava koja će vremenom sigurno omogućiti proizvođačima da postignu zavidan nivo kvaliteta proizvodnje.


PDF format,
44 strane,
1.259 kb


Bojan Crvenković








AKTIVNI OGLASI:

PosloviNudim znanjeTražim znanje

Najnoviji blogovi:

18. 10. 2022.
Vladan
- Koji su idealni uslovi za rast svekrvinog jezika?
22. 09. 2022.
Vladan
- Šta učiniti kada vam se pred važan događaj pojavi herpes na usni?
30. 06. 2022.
Vladan
- Da li imate isti ukus kao kraljica Elizabeta pri izboru kućnih ljubimaca?
07. 06. 2022.
Vladan
- Prag - najstarija evropska prestonica posmatrana iz drugog ugla
21. 08. 2021.
Vladan
- Kako skuvati savršen pirinač na ringli šporeta?
16. 08. 2021.
Vladan
- Da li sasi voda zaista ubrzava mršavljenje?
29. 03. 2021.
Vladan
- Kako rade Internet pretraživači?
29. 12. 2020.
Vladan
- Šta radi armirač?
30. 11. 2020.
Vladan
- Kako „pasivne kuće“ doprinose energetskoj efikasnosti
23. 11. 2020.
Vladan
- Stvari koje bi trebali da znate ukoliko nameravate da započnete proizvodnju organske hrane




Vaš ID :
Prisutni na sajtu:


 


Ukupno prisutno na sajtu: 55
Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 55




© 1999. - 2023.
Digitalna Srbija pravi
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
-||-