Ime: Šifra:    Novi član?    Zaboravljena šifra?

- anatomija
- arhitektura
- astronomija
- bakteriologija
- biohemija
- biologija
- botanika
- defektologija
- eksperimenti
- elektronika
- elektrotehnika
- energetika
- entomologija
- farmacija
- fizika
- fiziologija
- genetika
- geografija
- geologija
- građevinarstvo
- hemija
- informatika
- ishrana
- matematika
- mašinstvo
- medicina
- molekularna biologija
- okeanologija
- paleontologija
- pivarstvo
- poljoprivreda
- povrtarstvo
- programi
- psihologija
- robotika
- seizmologija
- stomatologija
- svemir
- tehnologija
- termodinamika
- veterina
- voćarstvo
- zdravstvo
- zoologija
- šumarstvo













CENOVNIK
OZNAKA Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara

Ukupno članova: 9079
Najnovi član: mada34

Najnoviji tekstovi:

slika Свијет образовања брише границе (obrazovanje)
slika Najbolje knjige o kulinarstvu i šta kulinarske knjige čini vrhunskim (gastronomija)
slika ЧУВАРКЕ НАЦИОНАЛНЕ КУЛТУРНЕ БАШТИНЕ (umetnost)
slika Proglašen je za najboljeg nastavnika na svijetu, ali je njegova priča veća od svake nagrade (nagrade)
slika ИЗЛОЖБА ЉИЉАНЕ СТОЈАНОВИЋ „ВИБРАЦИЈЕ СВЕТЛОСТИ“ (umetnost)
slika Mene mama šalje u školu samo da joj ne smetam kući (vaspitanje)
slika Ateroskleroza - nastanak i lečenje (medicina)
slika Električni skuter - borac protiv gužve i zagadjenja (električni skuteri)
slika Jeste lepo i udobno, ali - kratko traje (da bi se kupilo novo) (tehnologija)
slika 10 дужности српских ђака из 1910. године: Деца су се васпитавала да, пре свега, буду добри људи (vaspitanje)





REGISTRUJTE SE
i čitajte CELE besplatne tekstove!
Obavestite prijatelja















Pretraži magazin po:
Ceo tekst mogu da vide samo registrovani članovi! Registracija je BESPLATNA i možete se registrovati ako kliknete OVDE

14. decembar. 2006.

Priručnik o gajenju gljive Shiitake


Ovaj praktikum je zamišljen kao jedan praktičan priručnik za proizvođače kako male tako i veće sa ciljem, da se na krajnje jednostavan način predstavi proizvodnja pečurke shiitake (Šitake). To podrazumeva da ova proizvodnja bude dostupna ljudima raznih nivoa obrazovanja, ljudima sa manjim ili većim znanjem iz mikrobologije i drugih oblasti nauke.

Priručnik omogućava da se brzo uđe u svet ove pečurke i da se lako steknu osnovna predznanja, koja će biti znatno uvećana individualnim radom pojedinaca i sticanjem iskustava koja će vremenom sigurno omogućiti proizvođačima da postignu zavidan nivo kvaliteta proizvodnje.


PDF format,
44 strane,
1.259 kb


Bojan Crvenković








AKTIVNI OGLASI:

PosloviNudim znanjeTražim znanje

Najnoviji blogovi:

21. 06. 2019.
Anita Pešić
- OSTVARUJTE SNOVE VAŠE DECE A NE VAŠE SNOVE O NJIMA
16. 05. 2019.
- На крилима детињства
02. 05. 2019.
- Учење кроз игру
02. 05. 2019.
- Прича из детињства 2
02. 05. 2019.
- Прича из детињства
22. 04. 2019.
- PRAVILA PONAŠANJA U BIBLIOTECI- KONKURS
16. 04. 2019.
- NAJBOLJI NASTAVNICI BIVŠE JUGOSLAVIJE
07. 04. 2019.
- Традиционални начин бојења ускршњих јаја
31. 03. 2019.
- AZIJA NIJE DALEKO
28. 03. 2019.
- Дан броја ПИ




Vaš ID :
Prisutni na sajtu:


 


Ukupno prisutno na sajtu: 30
Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 30




© 1999. - 2019.
Digitalna Srbija pravi
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
-||-