Ime: Šifra:    Novi član?    Zaboravljena šifra?










- Dobitnici i rešenja
- Internet
- Istorija
- Psihologija
- SF
- Sajam knjiga
- antistres
- beletristika
- biografija
- biografije
- ekologija
- ekonomija
- etnologija
- filozogija
- gastronomija
- istorija
- izudavaštvo
- kriminal
- logika
- marketing
- memoari
- menadžment
- nauka
- neurologija
- novinarstvo
- politika
- popularna nauka
- promocija
- psihologija
- psihologuja
- putopis
- roditeljstvo
- sociologija
- vaspitanje
- velikani
- vojska
- zabava
- zdravlje
- čitaoci
- špijunaža




CENOVNIK
OZNAKA Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara

Ukupno članova: 9106
Najnovi član: malaveverica

Najnoviji tekstovi:

slika Радован Лазаревић - Тајна Совиног дола (sociologija)
slika 15. НОВОГОДИШЊА АКЦИЈА ФОНДАЦИЈЕ „ОСМЕХ НА ДАР“ (akcija)
slika Dva velika uspeha mladih matematičara u nepunih mesec dana (takmičenja)
slika Veliki naučni park - ONLAJN (Naučni park)
slika Nova zvezda kviza „Potera“ koja je znanjem zadivila Srbiju (RTS Potera)
slika МЕЂУНАРОДНИ ПЕСНИЧКИ КОНКУРС (književnost)
slika "Nikad više neću doći u Nemačku. Ni na odmor, ni u posetu. Ni po koju cenu!" (gastarbajteri)
slika Istorija pamuka - kako je postao nezamenljiv materijal koji svi nosimo (industrija)
slika Koronavirus i druge statistike (medicina)
slika FON - Dani prakse (Dani prakse)





REGISTRUJTE SE
i čitajte CELE besplatne tekstove!
Obavestite prijatelja















Pretraži magazin po:
knjige ::: gastronomija

25. maj. 2019.
Najbolje knjige o kulinarstvu i šta kulinarske knjige čini vrhunskim

          Prehrana je neodvojivi deo svake civilizacije, pre svega zbog osnovne ljudske potrebe za hranom. To je čini neophodnom, pa su se prvi ljudi u najranijim stepenima razvitka učili načinima na koje se hrana može obrađivati. Od tog trenutka, razvija se vrsta istorije paralelna socio-ekonomskom razvoju čoveka, koja vrši neosporiv uticaj na čoveka. U pitanju je istorija hrane i čovekove ljubavi prema njoj.
          Danas rado čitamo knjige o kulinarstvu. Jedne su od najprodavanijih na policama knjižara i prenatrpanim stranicama sajtova. Štampaju se na najkvalitetnijem papiru, sadrže neverovatno ilustrovane recepte, i čini se da im ništa više ne manjka, da preostaje još samo da skuvaju ručak umesto nas. Komercijalni uspeh je za takve knjige zagarantovan, a mi predstavljamo put kulinarstva do najboljih kulinarskih knjiga današnjice.
Mateja Panović

Otvori ceo tekst ->




AKTIVNI OGLASI:

PosloviNudim znanjeTražim znanje

Najnoviji blogovi:

30. 11. 2020.
Vladan
- Kako „pasivne kuće“ doprinose energetskoj efikasnosti
23. 11. 2020.
Vladan
- Stvari koje bi trebali da znate ukoliko nameravate da započnete proizvodnju organske hrane
06. 05. 2020.
Vladan
- Kakva je procedura za upis u srednju školu?
13. 03. 2020.
Vladan
- Ekoloska deratizacija
15. 12. 2019.
- Стимулација интелектуалног развоја- примери добре праксе
27. 10. 2019.
Goranko Ilić
- Књига Завети Милоша Ковића
26. 10. 2019.
- Мачак отишао у хајдуке
25. 08. 2019.
Goranko Ilić
- Представљање књиге Црногорски сепаратизам Александра Раковића
07. 08. 2019.
- НАЗАД У ШКОЛУ или НЕКОЛИКО НАЧИНА КАКО БИТИ СРЕЋАН НАСТАВНИК
21. 06. 2019.
Anita Pešić
- OSTVARUJTE SNOVE VAŠE DECE A NE VAŠE SNOVE O NJIMA




Vaš ID :
Prisutni na sajtu:


 


Ukupno prisutno na sajtu: 18
Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 18




© 1999. - 2020.
Digitalna Srbija pravi
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
-||-