Ime: Šifra:    Novi član?    Zaboravljena šifra?










- Dobitnici i rešenja
- Internet
- Istorija
- Psihologija
- SF
- Sajam knjiga
- antistres
- beletristika
- biografija
- biografije
- ekologija
- ekonomija
- etnologija
- filozogija
- gastronomija
- istorija
- izudavaštvo
- kriminal
- logika
- marketing
- memoari
- menadžment
- nauka
- neurologija
- novinarstvo
- politika
- popularna nauka
- promocija
- psihologija
- psihologuja
- putopis
- putopisi
- roditeljstvo
- sociologija
- vaspitanje
- velikani
- vojska
- zabava
- zdravlje
- čitaoci
- špijunaža




CENOVNIK
OZNAKA Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara

Ukupno članova: 9112
Najnovi član: uros:dd

Najnoviji tekstovi:

slika Festival nauke: POČETAK REŠENjA PROBLEMA (Festival nauke)
slika FONIS-ov skup Studenti studentima (informatika)
slika Андреј Дробњаковић апсолутни победник на Међународној научној олимпијади у Сингапуру (matematika)
slika Naučni piknik u Arboretumu Šumarskog fakulteta u Beogradu (Festival nauke)
slika Такмичење из програмирања за ученике основних шола (programiranje)
slika Besplatne diskusije S2S iz informacione tehnologije (informatika)
slika Škola u veselim bojama, izvanredan projekat uređenja prostora u OŠ “Filip Kljajić Fića” (škole)
slika Letelica Indije sletela na Mesec (Kosmonautika)
slika Некада је градила Нови Београд, а сада у 101. Вера још трага за новим знањима (ličnosti)
slika Kako prevazići opsesivne misli? (psihologija)





REGISTRUJTE SE
i čitajte CELE besplatne tekstove!
Obavestite prijatelja








Pretraži magazin po:
knjige ::: gastronomija

25. maj. 2019.
Najbolje knjige o kulinarstvu i šta kulinarske knjige čini vrhunskim

          Prehrana je neodvojivi deo svake civilizacije, pre svega zbog osnovne ljudske potrebe za hranom. To je čini neophodnom, pa su se prvi ljudi u najranijim stepenima razvitka učili načinima na koje se hrana može obrađivati. Od tog trenutka, razvija se vrsta istorije paralelna socio-ekonomskom razvoju čoveka, koja vrši neosporiv uticaj na čoveka. U pitanju je istorija hrane i čovekove ljubavi prema njoj.
          Danas rado čitamo knjige o kulinarstvu. Jedne su od najprodavanijih na policama knjižara i prenatrpanim stranicama sajtova. Štampaju se na najkvalitetnijem papiru, sadrže neverovatno ilustrovane recepte, i čini se da im ništa više ne manjka, da preostaje još samo da skuvaju ručak umesto nas. Komercijalni uspeh je za takve knjige zagarantovan, a mi predstavljamo put kulinarstva do najboljih kulinarskih knjiga današnjice.
Mateja Panović

Otvori ceo tekst ->




AKTIVNI OGLASI:

PosloviNudim znanjeTražim znanje

Najnoviji blogovi:

18. 10. 2022.
Vladan
- Koji su idealni uslovi za rast svekrvinog jezika?
22. 09. 2022.
Vladan
- Šta učiniti kada vam se pred važan događaj pojavi herpes na usni?
30. 06. 2022.
Vladan
- Da li imate isti ukus kao kraljica Elizabeta pri izboru kućnih ljubimaca?
07. 06. 2022.
Vladan
- Prag - najstarija evropska prestonica posmatrana iz drugog ugla
21. 08. 2021.
Vladan
- Kako skuvati savršen pirinač na ringli šporeta?
16. 08. 2021.
Vladan
- Da li sasi voda zaista ubrzava mršavljenje?
29. 03. 2021.
Vladan
- Kako rade Internet pretraživači?
29. 12. 2020.
Vladan
- Šta radi armirač?
30. 11. 2020.
Vladan
- Kako „pasivne kuće“ doprinose energetskoj efikasnosti
23. 11. 2020.
Vladan
- Stvari koje bi trebali da znate ukoliko nameravate da započnete proizvodnju organske hrane




Vaš ID :
Prisutni na sajtu:


 


Ukupno prisutno na sajtu: 30
Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 30




© 1999. - 2024.
Digitalna Srbija pravi
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
-||-