Ime: Šifra:    Novi član?    Zaboravljena šifra?










- Dobitnici i rešenja
- Internet
- Istorija
- Psihologija
- SF
- Sajam knjiga
- antistres
- beletristika
- biografija
- biografije
- ekologija
- ekonomija
- etnologija
- filozogija
- gastronomija
- istorija
- izudavaštvo
- kriminal
- logika
- marketing
- memoari
- menadžment
- nauka
- neurologija
- novinarstvo
- politika
- popularna nauka
- promocija
- psihologija
- psihologuja
- putopis
- roditeljstvo
- sociologija
- vaspitanje
- velikani
- vojska
- zabava
- zdravlje
- čitaoci
- špijunaža




CENOVNIK
OZNAKA Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara

Ukupno članova: 9082
Najnovi član: kosana

Najnoviji tekstovi:

slika Нова рима и еуфонија у 69 сонета (književnost)
slika Nisi na internetu, ne postojiš? (FON)
slika KOMPANIJA EKO SERBIA DODELILA STIPENDIJE ZA PET NAJBOLJIH STUDENATA (stipendije)
slika Два света муком спојена (umetnost)
slika Структурализам и историографија (istorija)
slika Naučnici predstavili očaravajući snimak interne komunikacije biljaka (VIDEO) (biohemija)
slika Свијет образовања брише границе (obrazovanje)
slika Najbolje knjige o kulinarstvu i šta kulinarske knjige čini vrhunskim (gastronomija)
slika ЧУВАРКЕ НАЦИОНАЛНЕ КУЛТУРНЕ БАШТИНЕ (umetnost)
slika Proglašen je za najboljeg nastavnika na svijetu, ali je njegova priča veća od svake nagrade (nagrade)





REGISTRUJTE SE
i čitajte CELE besplatne tekstove!
Obavestite prijatelja















Pretraži magazin po:
knjige ::: gastronomija

25. maj. 2019.
Najbolje knjige o kulinarstvu i šta kulinarske knjige čini vrhunskim

          Prehrana je neodvojivi deo svake civilizacije, pre svega zbog osnovne ljudske potrebe za hranom. To je čini neophodnom, pa su se prvi ljudi u najranijim stepenima razvitka učili načinima na koje se hrana može obrađivati. Od tog trenutka, razvija se vrsta istorije paralelna socio-ekonomskom razvoju čoveka, koja vrši neosporiv uticaj na čoveka. U pitanju je istorija hrane i čovekove ljubavi prema njoj.
          Danas rado čitamo knjige o kulinarstvu. Jedne su od najprodavanijih na policama knjižara i prenatrpanim stranicama sajtova. Štampaju se na najkvalitetnijem papiru, sadrže neverovatno ilustrovane recepte, i čini se da im ništa više ne manjka, da preostaje još samo da skuvaju ručak umesto nas. Komercijalni uspeh je za takve knjige zagarantovan, a mi predstavljamo put kulinarstva do najboljih kulinarskih knjiga današnjice.
Mateja Panović

Otvori ceo tekst ->




AKTIVNI OGLASI:

PosloviNudim znanjeTražim znanje

Najnoviji blogovi:

25. 08. 2019.
Goranko Ilić
- Представљање књиге Црногорски сепаратизам Александра Раковића
07. 08. 2019.
- НАЗАД У ШКОЛУ или НЕКОЛИКО НАЧИНА КАКО БИТИ СРЕЋАН НАСТАВНИК
21. 06. 2019.
Anita Pešić
- OSTVARUJTE SNOVE VAŠE DECE A NE VAŠE SNOVE O NJIMA
16. 05. 2019.
- На крилима детињства
02. 05. 2019.
- Учење кроз игру
02. 05. 2019.
- Прича из детињства 2
02. 05. 2019.
- Прича из детињства
22. 04. 2019.
- PRAVILA PONAŠANJA U BIBLIOTECI- KONKURS
16. 04. 2019.
- NAJBOLJI NASTAVNICI BIVŠE JUGOSLAVIJE
07. 04. 2019.
- Традиционални начин бојења ускршњих јаја




Vaš ID :
Prisutni na sajtu:


 


Ukupno prisutno na sajtu: 25
Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 25




© 1999. - 2019.
Digitalna Srbija pravi
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
-||-