Ime: Šifra:    Novi član?    Zaboravljena šifra?

-
- Internet
- Naučni park
- Organizacione nauke
- PETICIJA
- Svetski dan nauke
- Tehnološki kriminal
- Vlada
- akcija
- astronomija
- automobilizam
- dizajn
- dogadjaji
- ekologija
- elektronika
- energetika
- filozofija
- genetika
- gradjevinarstvo
- hemija
- informisanje
- internet
- investicije
- izdavaštvo
- knjige
- književnost
- konkurs
- matematička olimpijada
- medicina
- nagrade
- narkomanija
- nauka
- obaveštenje
- obrazovanje
- patenti
- poklon
- poljoprivreda
- poplava
- porezi
- programiranje
- propisi
- saobraćaj
- skupovi
- stipendije
- svemir
- takmičenja
- talenti
- termoenergetika
- upis
- veštačka inteligencija
- zakon

CENOVNIK
OZNAKA Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara

Ukupno članova: 9111
Najnovi član: hahada5327

Najnoviji tekstovi:

slika Prave kuću za manje od jednog dana! (građevinarstvo)
slika 52. Međunarodni kongres i izložba o grejanju, hlađenju i klimatizaciji (KGH) (KGH)
slika STEM zbornica poklanja: 2 edukativne slagalice za buduće inženjere (nastava)
slika Nestalo 600 miliona ptica u EU - od toga 237 miliona vrabaca (ekologija)
slika Misteriozna i neuhvatljiva planeta luta Sunčevim sistemom? (svemir)
slika KAKO SU KANT I HEGEL UKLONILI ZAKON O ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI
(Naučni rad)
(zdravstvo)
slika ПОЗНАТИ НЕМАЧКИ ОФТАЛМОЛОГ: Српска ћирилица је прва азбука света, најмање замара очи (jezik)
slika Nagradni konkurs za smanjenje otpada od hrane
“Lovački ručak”
(ekologija)
slika ŽELJE I PANIKA (informisanje)
slika Радован Лазаревић - Тајна Совиног дола (sociologija)

REGISTRUJTE SE
i čitajte CELE besplatne tekstove!
Obavestite prijateljaPretraži magazin po:
vesti:::
arhiva

novi Cisco Carrier Routing System


Inovacija omogućuje davaocima usluga da u domovima i kancelarijama svih veličina pružaju uzbudljive nove komunikacione usluge      SAN HOZE, maj 2004. - Cisco Systems, Inc. je najavio Cisco Carrier Routing System (Cisco CRS-1), novu klasu sistema za rutiranje dizajniranu za kontinualni rad sistema, povećanu fleksibilnost usluga i maksimalni životni vek sistema davalaca telekomunikacionih usluga i istraživačkih organizacija.
      Ovaj inovativni sistem za rutiranje omogućava klijentima da podignu mrežni kapacitet na novi nivo i da pruže usluge sledeće generacije, glasovne i video usluge putem objedinjene mreže zasnovane na Internet protokolu (IP) u isto vreme obezbeđujući zaštitu svojih investicija.
      Cisco CRS-1 je rezultat partnerstva kompanije Cisco sa našim klijentima davaocima usluga kako bi se redefinisao način izgradnje IP mreža sledeće generacije da bi one mogle da podrže aplikacije za rad sa podacima, glasom i videom, rekao je Mike Volpi, viši potpredsednik /generalni menadžer, grupe Routing Technology Group, kompanije Cisco Systems, Inc.
      Da bi bili profitabilni, davaoci usluga se usredsređuju na objedinjavanje mreža kako bi smanjili ukupne troškove i na pružanje novih usluga koje donose prihode. Cisco CRS-1 postavlja nove industrijske standarde kada su u pitanju pouzdanost, fleskibilnost IP usluga i proširivost, što će davaocima usluga omogućiti da ekonomičnije poslovanje u isto vreme omogućujući poslovnim i klijentima iz kategorije građanstva pristup novim, uzbudljivim multimedijalnim uslugama.
      Cisco CRS-1 obuhvata niz novih hardverskih i softverskih rešenja u koja spadaju:
      Cisco IOS XR Software, novi član softverske porodice Cisco IOS Software family, dizajniran za sisteme za rutiranje razmera terabita izgrađenih na masivnim distribuiranim višestrukim arhitekturama
      Kapacitet sistema do 92 terabita u sekundi (Tbps)
      Prvi ikad napravljeni paketni interfejs za optičke provodnike (OC)-768c/STM-256c
      Cisco Silicon Packet Processor (SPP), najbolje integrisano kolo (ASIC) za primenu u 40-Gbps domenu
      Cisco Craft Web Interface (CWI), vizuelnu alatku za upravljanje jednostrukim i višestrukim sistemima, zasnovanu na jeziku Extensible Markup Language (XML).
     
      Zahvaljujući tehnološkim probojima i vodećim performansama u industriji, Cisco CRS-1 omogućuje pouzdan rad brojnih aplikacija velikog propusnog opsega kao što su video po zahtevu, igranje na mreži, i interaktivne usluge u realnom vremenu.
      "Kao vodeći davalac usluga prenosa podataka i glasovnih komunikacija u svetu, Sprint vredno radi kako bi bio siguran da njegova mreža može na ekonomičan način da izađe u susret rastućim potrebama za uslugama i kapacitetom, i zato nas je uzbudilo ono što smo u ranim fazama dizajna sistema Cisco CRS-1 saznali o njemu," rekla je Kathy Walker, izvršni potpredsednik sektora Network Services kompanije Sprint. "Neke od ključnih prednosti koje sistem za rutiranje kao što je Cisco CRS-1 pruža su fleksibilnost, proširivost i modularni dizajn, koji će pojednostaviti upravljanje mrežom i omogućiti efikasan rast zasnovan na potrebama mreže. "
     
      Kontinualni rad sistema
     
      Cisco CRS-1 omogućuje kontunualni rad sistema, omogućujući da se održavanje i poboljšavanje sistema obavlja bez prekida u pružanju usluga. Ova jedinstvena tolerancija na greške se postiže zahvaljujući softveru Cisco IOS XR, jedinom operativnom sistemu za višestruke infrastrukture fiksnih telekomunikacija sa brzinama do 92 Tbps koji popravlja sam sebe. Operativni sistem za zaštićenom memorijom zasnovan na mikro jezgru omogućava poboljšanja na nivou procesa i tokom rada, kao i potpuno distribuiranu obradu putem razdvajanja nivoa za kontrolu, podatke i upravljanje. Ovaj modularni dizajn omogućava pokretanje, zaustavljanje i ažuriranje procesa bez ljudske intervencije. Osim toga, samoodbrambene bezbenosne funkcije mogu automatski da prepoznaju štetne aktivnosti kao što su denial-of-service (DoS) napadi i odbrane se od njih, uz hardversku i softversku infrastrukturu.
      Cisco CRS-1 poseduje operativno efikasno upravljanje sistemom putem poboljšanja interfejsa komandne linije (CLI), Simple Network Management protokola (SNMP) ili interfejsa na bazi jezika XML. Novi Craft Works Interface (CWI) je vizuelna alatka za upravljanje koja može da upravlja jednostrukim ili višestrukim sistemima.
      Kao jedan od vodećih davalaca usluga u Evropi, T-Com se stara da naša osnovna infrastruktura bude spremna za budućnost i da može da realizuje IP/MPLS usluge na široko dostupnoj i fleksibilnoj mreži na bazi IP protokola, rekao je Wolfgang Schmitz, viši izvršni potpredsednik za tehnički inženjering u kompaniji T-Com, odeljenju za fiksne mreže kompanije Deutsche Telekom.
      Ova strategija će nam omogućiti da poboljšamo svoju efikasnost i optimiziramo profitabilnost. HFR sistem kompanije Cisco nudi nove nivoe proširenja i inovativnosti i mogao bi da posluži kao osnova sledeće generacije naših IP usluga.
     
      Povećana fleksibilnost usluga
     
      Cisco CRS-1 nudi jedinstvenu arhitekturu sa razdvajanjem usluga dizajn Cisco Intelligent ServiceFlex koji unutar sistema razdvaja saobraćaj i mrežne operacije svakog korisnika i svake usluge. Ovo davaocima usluga omogućuje da se brzo prilagode potrebama korisnika i ubrzaju pružanje usluga kombinujući Cisco Silicon Packet Processor (SPP), najbolje integrisano kolo brzine 40-Gbps ASIC, i softver Cisco IOS XR. Uz sveobuhvatno razdvajanje usluga i fleksibilnost brzina, Cisco CRS-1 omogućava davaocima usluga da spoje više mreža u jednu bezbednu infrastrukturu i odstave objedinjene mrežne usluge.
     
      Produžen životni vek sistema
     
      Cisco CRS-1 je samo-rutirajući, višestruki sistem bez blokiranja koji obezbeđuje brzine koje se kreću od 1.2 Tbps do 92 Tbps. Sistem sadrži IP interfejs OC-768c/STM-256c, prvi takve vrste, i podržava do 1152 mesta za 40-Gbps kartice. Sistemski procesi kao što su Border Gateway Protocol (BGP) i Multiprotocol Label Switchin (MPLS) mogu se u punoj meri distribuirati preko sistema za rutiranje radi maksimalne efikasnosti i proširivosti. Proširivost sistema Cisco CRS-1 smanjuje ukupne troškove pojednostavljujući današnje mreže i u isto vreme decenijama štiteći investicije u opremu.
      Tokom najave proizvoda koju je Cisco danas organizovao u Muzeju istorije računarstva u mestu Mountain View u Kaliforniji, MCI je, putem kičme svoje IP mreže i koristeći sisteme Cisco CRS-1, demonstrirao najbrži ikad dostignut prenos putem IP protokola između dva grada.
      Naša misija je da uslužimo svoje klijente i pomognemo im da iskoriste ogromne pogodnosti naše globalne IP mreže, reao je Jonathan Crane, strateški direktor kompanije MCI. Najava rutera visokog kapaciteta dopunjava našu dugoročnu mrežnu strategiju koja treba da izađe u susret rastućim potrebama naših klijenata za kapacitetom dok oni prelaze na digitalno, IP okruženje.
      "Pittsburgh Supercomputing Center je vodeći učesnik u programu TeraGrid koji finansira National Science Foundation sa ciljem realizacije napredne objedinjene infrastrukture za naučna istraživanja," rekla je Gwendolyn Huntoon, direktor mreže pri Pittsburgh Supercomputing Center (PSC). "Pošto smo instalirali Cisco CRS-1 koji će upravljati vezom PSC sa TeraGridom, sigurni smo da je ova platforma najbolji sistem za rutiranje za naše potrebe, kako sada, tako i u predvidivoj budućnosti. "
      PSC je član organizacije National Lambda Rail (NLR), koja pruža napredne mrežne usluge velikom broju vodećih istraživačkih institucija i agencija.
      "NLR takođe planira da instalira sisteme Cisco CRS-1 u kičmi svoje nacionalne mreže da bi omogućio dalje tehnološke inovacije kroz napredne mrežne i naučne eksperimente," rekla je Tracy Futhey, predsedavajući i informatički direktor organizacije National Lamda Rail Board (NLR) pri univerzitetu Duke. Cisco CRS-1 upotpunjava postojeću paletu rutera kompanije Cisco koja podržava najveće svetske mreže davalaca usluga i preduzeća. Novi sistem za rutiranje je rezultat dokazane 20-godišnje reputacije kompanije Cisco na polju inovacija u rutiranju putem namenskih istraživanja i razvojnih programa. Cisco CRS-1 omogućuje davaocima usluga visoke performanse u rutiranju i zaokružuje postojeću paletu rutera visoke klase kompanije Cisco, koja je idealno prilagođena za pružanje ekonomičnih osnovnih i dodatnih usluga. Za više informacija o strategiji kompanije Cisco na polju visokokvalitetnih rutera, posetite adresu: www.cisco.com/go/crs/
     
      Dostupnost i cene
     
      Cisco CRS-1 se trenutno testira kod davalaca usluga širom sveta a biće dostupan u julu 2004. Početna cena sistema je $450.000.

Meta Jurca
AKTIVNI OGLASI:

PosloviNudim znanjeTražim znanje

Najnoviji blogovi:

21. 08. 2021.
Vladan
- Kako skuvati savršen pirinač na ringli šporeta?
16. 08. 2021.
Vladan
- Da li sasi voda zaista ubrzava mršavljenje?
29. 03. 2021.
Vladan
- Kako rade Internet pretraživači?
29. 12. 2020.
Vladan
- Šta radi armirač?
30. 11. 2020.
Vladan
- Kako „pasivne kuće“ doprinose energetskoj efikasnosti
23. 11. 2020.
Vladan
- Stvari koje bi trebali da znate ukoliko nameravate da započnete proizvodnju organske hrane
06. 05. 2020.
Vladan
- Kakva je procedura za upis u srednju školu?
13. 03. 2020.
Vladan
- Ekoloska deratizacija
15. 12. 2019.
- Стимулација интелектуалног развоја- примери добре праксе
27. 10. 2019.
Goranko Ilić
- Књига Завети Милоша Ковића
Vaš ID :
Prisutni na sajtu:


 


Ukupno prisutno na sajtu: 29
Prijavljeni: 0 ||| Gosti: 29
© 1999. - 2021.
Digitalna Srbija pravi
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
Osmrtnicama ba
-||-